News
Dom > Novosti > Sadržaj

Поздрављамо вас на 14. Кини (Схангхаи) Интернатионал Форгинг Екпо.

ЈИНЛУН Мацхининг Форгинг Лтд ће излагати у Кини (Шангају) Интернатионал Форгинг Екпо од 01. до 03. новембра 2018. Током изложбе, ЈИНЛУН ће вам показати производе од коцкица од нехрђајућег челика, алуминијумских одковака, ваљаних одковака, прецизних одковака и дијелова са ЦНЦ машинама. Ми ћемо на Е7 Д026, топло поздравити вас посетити наш штанд.

Датум посјете : од 01. до 03. новембра 2018. (четвртак до суботе)

Адреса : Схангхаи Нев Интернатионал Екпо Центер. (Бр.2345 Лонгианг Роад Шангај)

Наш штанд : Халл-Е7 Д026.

 

Увођење Кинеског међународног ковања Екпо.

Основана 2005. године, "Кинески (Шангајски) међународни сајам ковања" одржана је тринаест пута успешно, а експонати ће укључивати и одковаче, ковани прирубнице, прстенове, ковање материјала, ковани прибор и ковани прибор итд. И постао један од најважнијих професионалну и ауторитативну изложбу бренда са високом спецификацијом на високом нивоу кроз развој. Он одговара позиву националне политике, заговара предузећа да иду на пут иновативног, ефикасног и зеленог ковања и промовише науку и здравље индустрије и складно развијају природу и друштво активно.

14. Међународни сајам ковања у Кини (Шангају) одржаће се у новом међународном изложбеном центру у Новом Шангају у новембру 1-3. Позваће домаће и прекоморске произвођаче и гиганте материјала и опреме да излажу нове производе, нове технике и нову опрему у складу са захтевима "интернационализације, професионализације и високог нивоа", чиме ће лидерима индустрије бити упознати најновији тренд глобалне Индустријски ланац ковања на свеобухватан начин и изградња једнократне платформе за набавку производа, материјала и опреме за посетиоце!

Молимо вас да потражите више детаља о овом сајму ковања на ввв.цсфе-екпо.цом/ен .

 

Увођење ЈИНЛУН обрада ковања доо

ЈИНЛУН је стручни добављач производа од челика, нехрђајућег челика и алуминијума, укључујући врсте кованих и ваљаних прстенова, затварача за затварање, бесплатних отковака као и ЦНЦ машинских услуга.

 

Клијент је наш основни посао. Наши производи су углавном извезени у европске земље.

 

Више информација потражите на нашој веб страници: ввв.еамацхине.цом .

1.jpg

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд