Машински производи

Обрађене ротирајуће вентиле ручице од нерђајућег челика

С обзиром на то да су нерђајући челици један од основних материјала у нашој фабрици, ми такође снабдевамо доста шахтова и шипки који су направљени од нерђајућих челика. Неке од нерђајућих челичних вратила израђене су директно из округлих шипки и кованих шипки, а неке су направљене од одливка од нерђајућег челика. Материјали: 316Л, ...

С обзиром на то да су нерђајући челици један од основних материјала у нашој фабрици, ми такође снабдевамо доста шахтова и шипки који су направљени од нерђајућих челика.

Неке од нерђајућих челичних вратила израђене су директно из округлих шипки и кованих шипки, а неке су направљене од одливка од нерђајућег челика.

Материјали: 316Л, 316, 304Л, 304, 1.4432, 1.4462, 1.4301, 1.4404, 1.4418, Ф51, 2205 итд.

Пречник до 800мм, дужине до 8000мм.

Ми можемо пружити услуге машинске обраде шипки и шахтова, укључујући сечење, грубо обрађено, ЦНЦ машинско обрађене.

Урадимо ултразвучна испитивања осовина и шипки.


Да ли идете на велепродају прилагођене машинско обрађене ручице вентила од нерђајућег челика вратила од једног од водећих произвођача и произвођача Машинског производа? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Машински обрађени вратила од нерђајућег челика вентил ручке добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд