Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Хладно ковање и вруће ковање прирубница су различите

Хладно ковање и вруће ковање прирубница су различите

Прирубница вруће ковање је: вруће ковање, због деформације и отпорности на деформацију су врло мале, можете обликовати облик комплексних великих прирубница. Да би се добила висока прецизна прирубница, може бити температурно поље од 900-1000 ℃ са топлим ковањем обраде. Осим тога, обратите пажњу на побољшање радног окружења за вруће ковање. Ковани животни век (вруће ковање 2-5 хиљада, топло ковање од 1-2 милиона, хладно ковање 2-5 милиона) у поређењу са другим круговима температурном ковањем је краћа, али степен слободе, ниски трошкови. Намена вреће кованих прирубница је смањење отпорности на деформацију метала, чиме се смањује притисак ковања потребан за деформацију лошег материјала, тако да се тонажа опреме за ковање знатно смањује; измењена је структура ливења челичног ингота, рекристализација, груба микроструктура у малим честицама и смањење недостатака ливачке структуре, побољшање механичких особина челика;

Хладно ковање прирубница је мала промена у величини прирубница при ковању при ниским температурама. У 700 ℃ испод ковања, формирање мање оксида, и површина без декарбуризацијског феномена. Због тога, све док деформација може бити у опсегу формирања енергије, хладно ковање је лако добити добру димензионалну тачност и површинску завршну обраду. Све док контрола добре температуре и подмазивања хлади, 700 ℃ испод топлог ковања такође може добити врло добру тачност. Хладно ковање, хладна екструзија, хладно заглављивање и друга пластична обрада колективно. Хладно ковање је температура рекристализације материјала испод процеса калупа, је температура опоравка за следеће ковање. Израда гробне навике за грубо ковање, познато као хладно ковање. Материјали хладног ковања углавном су отпорност на деформацију на собној температури мали, бољи пластични алуминијум и неке легуре, бакар и неке легуре, ниско угљенични челик, угљенични челик, нискоградње од конструктивног челика. Квалитет површине површине хладног ковања, тачност високе димензије, може заменити неку од сечења. Хладно ковање може ојачати метал и побољшати снагу прирубница.

Развој технологије хладног ковања углавном је развој производа са високом доданом вриједношћу, смањивање трошкова производње, истовремено је константно за сечење, металургију праха, ливење, вруће ковање, процес инфилтрације или формирања лима, технологија комбиновано да формира композитни процес.

Сада ће многи људи ступити у контакт са Флангес-ом, али не знају на ком су Флангови на крају каква ствар, Флангови се појављују у људским животима свуда, како би детаљно објаснили, кориштење Прирубница и веза начин. Прикључак прирубница је поставити две цијеви, фитинге или опрему, прво фиксиране на прирубницама, између два Флангесс-а, а прирубнице са прирубницом, причвршћене за завршетак прикључка. Неки прикључци и опрема имају своје Флангес, али такођер припадају Флангама веза. Прикључак прирубница је важан начин повезивања конструкције цеви. Прирубнички прикључак једноставан за употребу, способан да издржи већи притисак. Слиједећи су исти као и "

У индустријским цевоводима, употреба прикључака прирубница је веома широка. У породици је пречник цеви мали и низак, не може се видети спој прирубнице. Ако се налази у котловници или на месту производње, препун Флангесд цеви и опреме. Према врсти прикључка Прирубнице за прирубнице могу се подијелити на: равно заваривање плоче Прирубнице са равним заваривањем на врату Прирубнице са заваривањем врата Прирубнице, заваривање прирубнице Прирубнице, навојне прирубнице, поклопци прирубница са прстеном за заваривање врата Лоосе прирубнице, равни прстен за варење Прирубнице, жлебови за прирубнице Прирубница прирубница и прирубница, равно пљоснати прирубнице Прирубнице, високи врат великог пречника Прирубнице, плоча за заваривање, прирубница за заваривање прирубница Прирубнице.


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S