Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Обрада прирубница је више склонија проблемима

Обрада прирубница је склонија проблемима

Обрада обраде прирубница је температура загревања металне плоче превисока или у зони загревања високе температуре да остану предугачке, кисеоник пећи и други оксидативни гасови продиру у размак између металних зрна и гвожђа, сумпора, угљеника и друге оксидације, формирање фосибилног оксидног ко-кристала, уништавање односа између зрна, тако да се пластични материјал оштро смањује. Да бисте спалили озбиљан метал, уклоните грубу кад је светлост погодила пукотину, повући ће се дуго времена у горионици.

Месинг је пукнут на површини ковања флаша. Високо моћно посматрање, светло жутог бакра (или чврстог бакарног раствора) дуж расподеле границе зрна. Када се грејање флансе загрева, као што је преостали оксид бакра у пећи, оксидовани челик се смањује на слободни бакар на високој температури, а атоми стаљеног челика пролазе дуж границе аустенитног зрна, слабећи однос између зрна. Поред тога, када је количина бакра у челику већа [> 2% (маса фракција)], као што је загревање у оксидационој атмосфери, формирајући слој богат бакром испод гвожђа оксида,

Не постоји строга температурна граница између прегревања и прегревања. Уопштено говорећи о карактеристикама оксидације и таложења зрна. За угљенични челик, када се талог гранања зрна, озбиљни оксидирајући челик (високи брзински челик, Цр12 челик, итд.) Преко горења, граница зрна због топљења костију рибе. Када је легура алуминијума спалила троугао топљења границе зрна и поновно топити лопту и тако даље. Ковање након сагоревања, често не може бити спашено, морало је да се укине.

Интегрални прирубници су прикључак прирубнице. Такође припадају врату са пар челичних цеви Прирубнице. Материјал је угљенични челик, нерђајући челик, легирани челик и тако даље. У различитим домаћим стандардима, са ИФ-ом представљају свеукупне прирубнице. Користе се у цевима високог притиска. Процес производње за ковање. Укупни производи Флангес, користећи 11 процеса прецизне обраде, гладак и глатка површина, могу бити у складу са америчким стандардом АСМЕ, немачким стандардом ДИН, европском етикетом, јапанским стандардом и кинеским стандардом за прилагођену производњу.

Са заваривањем на врату Прирубнице и свеукупне прирубнице се заварују коришћењем заваривања, имају дугачак врат, како изгледати по изгледу величине и употреби разлике између врата и прирубница прирубнице Прирубнице са гледишта изгледа, укупна цев прирубнице краћа од заваривања Дебљина цеви прирубнице, укупни пречник флансе поред ПН1.6МПа, ДН450 изнад остатка су исти као номинални пречник. Укупна прирубница висине врата је висока, дебљина дебљине зида је релативно дебела, с обзиром на то да се стандардни прирубници могу јасно видјети.

Са становишта апликације, свеукупне прирубнице су повезане са уређајем. Прирубнице, као што су прирубнице на вентилу, прирубнице и вентил је цела, а не преко заваривачког прикључка. Укупни прирубници који се користе у производњи опреме, у пројектовању цјевовода скоро се не користе. А заваривање врата, прирубнице и вентил, пумпа и друга опрема за повезивање приликом употребе, заварени до цјевовода, величина задњег споја и одговарајуће цијеви / дијелови спољног пречника, дебљина зида, могу се директно заварити до прикључка.

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S