Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Кина ископа индустрију трансформацију и надоградњу пута

Кина Открива индустријску трансформацију и надоградњу пута

Форгингсс су два дела цеви или других цијевних фитинга, укључујући три везе, четири везе, фугирање, лакат, глава, прирубница и тако даље. Индустријски производи се углавном користе у областима петрохемије, природног гаса, бродоградње, електричне енергије и медицине, посебно у новим областима као што су морско инжењерство и нуклеарна енергија. Производи се углавном користе у областима петрохемијске индустрије, природног гаса, бродоградње, електричне енергије и медицине, посебно у морнаричком инжењерству и нуклеарној енергији. Простор је огроман.

Брз развој индустријске индустрије Форгингсс низводно ће водити велику потражњу за великим пречником, композитним материјалима, високим перформансама и високом поузданошћу. Тренутно је потражња електро-индустрије за индустријске металне цијеви пала, углавном због општих перформанси, низак технички садржај термоенергетике инсталиран са потражњом за цијевним прикључцима. Али, прирубница за вјетар, цијевни прикључци нуклеарног квалитета и велики пречник, нестандардни, цијевни прикључци високих перформанси и друге кључне компоненте, који су и даље у недостатку, неки се требају ослањати на увоз. Са убрзавањем урбанизације у Кини, развојем нафтних и гасних поља, преношењем бродских налога у свету, изградњом морских ресурса и изградњом нуклеарних електрана, доведеће се већи јаз између понуде и тражње у већ тржиште недостатака.

Анализа следећих неколико година земља ниско-притисак индустријске металне цеви годишњу потрошњу од 1,5 милиона тона, високотлачни индустријски метални цијевни прикључци годишња потрошња од око 2,3 милиона тона, плус извоз пословања, индустријске индустрије металних цијеви у Кини у укупној годишњој тражњи око 4,5 милиона тона. Годишња годишња индустријска потрошња цевних прикључака високог притиска је најмање 23,4 милиона тона, тржишни капацитет од преко 90 милијарди америчких долара.

Фитинги за цеви од нерђајућег челика морају имати одређени нагиб, водоводне цијеви од нерђајућег челика на најнижој тачки за уградњу одводног вентила или издувног вентила, нагиб цијеви од нерђајућег челика треба нагињати у одводни уређај како би се олакшао проток цијеви од нерђајућег челика и пражњење одржавања. Фитинге за цеви од нерђајућег челика треба поставити тако да испуњавају следеће захтеве: водоводне цијеви од нерђајућег челика морају бити уграђени у правцу протока цијеви цијеви од нерђајућег челика у складу с правцем нагиба мора бити конзистентан, нагиб мора бити равномеран. Снабдевање водом треба да буде 0,002 ~ 0,005 нагиба, уопштено треба да обезбеди да стандардни нагиб од 0,003 и нагиб до уређаја за испуштање воде.

Процес производње високог притиска Форгингсс прво заварује полигоналну прстенасту шкољку са полигоналним попречним пресеком или полигоналним оквиром у облику вентилатора са затвореним крајем на оба краја. Након што се унутрашњи притисак напуни средством притиска, примјењује се унутрашњи притисак, а попречни пресек се мијења од полигона до округлог стуба и на крају постаје кружна оквира. По потреби, кружни прстенови се могу исећи у четири 90 Форгингс или шест 60 висококрака Форгингсс или друге спецификације високог притиска Форгингсс, поступак је погодан за производњу пречника Форгингс високог притиска и штанцање Форгингсс Диаметер однос већи од 1,5 било које спецификације за велики Форгингсс, је производња великог националног стандарда Форгингс идеална метода.

Фугирање високог притиска погодно је за систем нафтовода, природног гаса, хемијске индустрије, хидроенергије, изградње и котла, итд. Могуће је смањити трошкове опреме и калупа без сијалице као сировине и могу добити било који велики пречник и релативно танка дебљина зида. Из горе наведених два разлога, може се скратити производни циклус, трошкови производње су знатно смањени. Због тога што није потребна никаква специјална опрема, посебно погодна за обраду великог обима националног стандарда Форгингс. Плоча за стан или може бити развијена површина, а самим тим и материјал је једноставан, једноставан Гаранција, једноставно склапање и заваривање


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S