Отковци из нехрђајућег челика

Ковање је производни процес у којем се метал под притиском, пуцањем или стискањем под великим притиском за производњу дијелова високих чврстоћа. Ковани нехрђајући челик је идеалан за примену код којих су одлике критике отпорности на корозију и сигурности критичне. Ковани од нехрђајућег челика 904Л прирубнице на ...

Ковање је производни процес у којем се метал под притиском, пуцањем или стискањем под великим притиском за производњу дијелова високих чврстоћа. Ковани нехрђајући челик је идеалан за примену код којих су одлике критике отпорности на корозију и сигурности критичне. Ковани од 904Л прирубнице на фармацеутским машинама су савршени пример. Првенствено постоје три врсте процеса ковања: ковање отвореног кртаћа, идеално за веће компоненте од нерђајућег челика; затворено-ковање, добро прилагођено за сложеније дизајне и строжије толеранције; и кованог ваљаног ковања који се користи за стварање апликација у облику прстена високе чврстоће.


Високе перформансе и снаге

Процес ковања се користи у апликацијама где су перформансе и снага кључни захтеви.

Коване компоненте се најчешће налазе на тачкама стреса и шока. Клипови, зупчаници и вретена точкова у аутомобилима и авионима високих перформанси често су направљени од кованог нерђајућег челика.

Алати трговине

Чекићи, преса и узнемирења су основни типови опреме која се користи у процесу ковања. Чекићи могу применити покретачку снагу до 50.000 фунти, где преса могу да примене снагу до 50.000 тона. Упсетници су у основи преса која се користи хоризонтално да повећава пречник радног комада компресијом његове дужине.

Ознака квалитета

"Кована" је знак квалитета у ручним алатима и хардверу. Клијешта, чекићи, кључеви, баштенска средства и хируршки алати су скоро увек произведени ковањем.


Процеси ковања од нерђајућег челика

Отворити ковање

Идеалан за обраду великих комада нерђајућег челика, отворених преса за штампање не ограничавају челичну гајбу током процеса ковања и користе равне матрице без претходних профила и дизајна.

Затворено ковање

Затворено ковање, познато и као ковање импресије, може произвести скоро безграничну различитост облика која се креће од тежине од само унца до више од 500кг. Као што то подразумева име, две или више мрамора које садрже утиске окупљају се као ковање залиха подвргнуто пластичној деформацији. Због тога што умрижи ограничавају метални ток, овај процес може донијети сложеније облике и ближе толеранције него ковање с отвореним кртама. Импрессион-дие ковање чини већину производње ковања од нехрђајућег челика.

Ковање ваљаним прстеном

Када индустријске апликације захтевају високу чврстоћу, кружну компоненту попречног пресека, не постоји подударање за ковање ваљаних прстена. Процес обично почиње ковањем са отвореним кртама како би се направио преформа прстена, обликован као крофна. Затим неколико ваљака притиска на предформу док се не постигну жељене дебљине и висине зида. Конфигурације могу бити равне, као што је висина подлошке или висине више од 20 инча. Прстенови се могу увијати у бројне величине, од носача ваљка до великих посуда под притиском.


Идете на велепродају прилагођени одјевни предмети од нехрђајућег челика од једног од водећих произвођача и добављаца одливака? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.
Hot Tags: одјеци од нерђајућег челика добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд