Нерђајући челик од никловог алуминијског слијепог цевног прикључка

Нудимо врсте прирубница од нехрђајућег челика према захтевима купца, не производимо само прирубнице у складу са стандардима ЕН, ДИН, АНСИ, БС, ЈБ, већ и специјалне и прилагођене прирубнице према цртежима и узорцима купаца. Доступни смо за материјале: ...

Нудимо врсте прирубница од нехрђајућег челика према захтевима купца, не производимо само прирубнице у складу са стандардима ЕН, ДИН, АНСИ, БС, ЈБ, већ и специјалне и прилагођене прирубнице према цртежима и узорцима купаца.

Доступни смо за материјале: 316Л, 304Л, Ф316Л, Ф304Л, 1.4432, 1.4418, 1.4404, 1.4301, 1.4462, 2205, Ф51 итд. Наши прирубнички опсези: прирубнице за заваривање, прирубнице на прирубницама, навојне прирубнице, Прирубнице за заваривање итд.

Наша фабрика је имала велике машине и способна је да решава већину захтјева прирубница. Имали смо капацитет да обрадимо прирубнице од 15мм (1/2 '') до 1500мм (60 '') номиналне изворе и из стандарда АНСИ Б 16.5 и МСС, СП44 Серија А и Б. Као и АПИ6А, Цомпацт Флангес или купци властити захтеви.

Покушајте од нас, само нам требате послати цртеж или стандард, ми ћемо бити прави партнер за вас на пољу прирубница.


Да ли идете на велепродајне прирубнице цеви од никловог легираног никла од нехрђајућег челика од једног од водећих произвођача и добављача прирубница? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Од нерђајућег челика никла легуре слепи погон цеви прирубнице добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд