Специјални ковани делови од нерђајућег челика

Ковање од нерђајућег челика један је од наших основних производа. Имали смо дугогодишње искуство производње кукуруза од нерђајућег челика. Користимо две врсте производних начина када се коване нерђајуће челика: отворени ковани коверти и затворени ковани. Нисмо доступни само за нормалне нерђајуће челике, ...

Ковање од нерђајућег челика један је од наших основних производа. Имали смо дугогодишње искуство производње кукуруза од нерђајућег челика. Користимо две врсте производних начина када се коване нерђајуће челика: отворени ковани коверти и затворени ковани.

Нисмо доступни само за нормалне нерђајуће челике, као што су 316, 316Л, 304, 304Л, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, Ф51, али такође су доступни и за потрошене материјале према захтевима или ДИН, АНСИ, ЕН стандарди. Имали смо прави партнер да нам пружимо све врсте нерђајућих челика.

Захваљујући нашим напредним техникама и опреми, тако да смо имали потпуне компетенције да развијемо производе високих потешкоћа, као што су теписони одјеће, сложени одковци, тешки одковци.

Осим површина за машинску обраду, снимано смо друге површине, тако да су површине намијењених од нерђајућег челика од нас врло лијепо.

Имали смо ЦНЦ обрадне центре, ЦНЦ стругове и друге машинске опреме, тако да смо у могућности да снабдевамо готове одковке од нерђајућег челика.


Да ли идеш на специјализоване дијелове за ковање од нехрђајућег челика на велико од једног од водећих произвођача и испоручилаца Дроп Форгингс? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Специјални ковани делови од нерђајућег челика, произвођачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд