Ковани метрички ковани коверти од кованог гребена

Производимо врсте кованог тела, тела се углавном користе за вентиле, метре и другу опрему. У поређењу са ливеним телом, квалитет кованог мерача вентила је много бољи, ковано тело је погодно за вентиле високог притиска.

Производимо врсте кованог тела, тела се углавном користе за вентиле, метре и другу опрему.

У поређењу са ливеним телом, квалитет кованог мерача вентила је много бољи, ковано тело је погодно за вентиле високог притиска. Уопштено говорећи, кастрирано тело је склоно кварама, као што је скупљање шупљине, шљака, али ковани тело неће имати ове недостатке, ковани тело је имао савршену затегнутост на унутрашњости.

Наши материјали од кованог мерача вентила: нерђајући челици, угљенични челици, легирани челици, 316Л, 316, 304Л, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, Ф51, А105, Ф11, С355Ј2, Цк45 итд.

Имали смо и компетенције машинске обраде, фарбања, монтаже, тако да је у реду да испоручимо готову ковано тело комплетном машинском обрадом, ЦНЦ окренутим, брушеним, бушеним, навојем, обојеним, монтираним итд.

Поред тога, у нашој фабрици можемо извршити испитивања притиска, тако да није проблем за испоруку савршених фалсификованих тела.

Да ли идеш на велепродају прилагођени ковчег од кованог вентила од метала каросерије од једног од водећих произвођача и испоручилаца Дроп Форгингс? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Ковани метрички мерач Каросерија брегасте осовине Флангеболт Ковани добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд