Одливци / вентили

Прецизне инвестиције Изгубљене воске од нерђајућег челика

Технологија: Изгубљени восак. Ми испоручујемо врсте прецизних инвестиција изгубљених воска од нерђајућег челика у складу са цртежима и захтевима купца. За нове производе потребно је прво направити алате за ливење и обрасце. На располагању су одливци од нерђајућег челика, одливци од угљеничног челика и одливци од легираног челика. Прецизност ...

Технологија: Изгубљени восак. Нудимо врсте прецизних одливака према цртежима и захтевима купца. За нове производе потребно је прво направити алате за ливење и обрасце.

На располагању су одливци од нерђајућег челика, одливци од угљеничног челика и одливци од легираног челика. Прецизна одливака се широко користе за вентиле, пумпе, метре, грађевинске машине, пољопривредне машине, хемијску опрему, поморску опрему, подморницу итд.

Материјали код нас су 316Л, 316, 304Л, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4408, 1.4432, Ц45, 42ЦрМо4, С355ЈР итд.

Генерално, такође обрађујемо прецизно одливке у нашој ЦНЦ опреми.


Идете на велепродају прилагођене прецизне инвестиције изгубљене воске од инока од једног од водећих произвођача и вентилатора одливака / вентила? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Прецизне инвестиције изгубљене воске од инока одливци добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд